Om os

Vi startede som små...

Nu Amar’s største trykkeri.

Med vores placering midt på øen, giver det os mulighed for at værne om nærhedsprincippet, hvorfor vi primært samarbejder med lokale virksomheder, foreningslivet og offentlige institutioner på Amager og i Storkøbenhavn.

Vi er beliggende i Kirstinehøj hvor vores produktion og administration foregår. Det er også her vi har vores grafikere siddende. Det betyder at AtlasGrafisk altid er tæt på kunderne hvilket garanterer den hurtige og fleksible produktion, fulgt til dørs af det stærke og personlige engagement vi er kendt for.

Vi bliver, af vores kunder, betragtet som en seriøs samarbejdspartner og vi tror på at vores virksomhedsprofil og måden vi tilgår opgaverne på, vil kunne matche en stor del af dine behov.

Mere end 30 års erfaring har lært os at alle kunder er forskellige, derfor sætter vi en ære i at finde netop den løsning der giver dig det ønskede resultat. Ofte bliver den rigtig løsning også den billigste i det lange løb.

Som du kan se her på hjemmesiden, er det ikke kun tryksager vi producerer, men en bred vifte af mange forskellige ting. Vi arbejder med en række udvalgte samarbejdspartnere, nøje udvalgt efter vores høje kriterier der sikrer os og vores kunder, at produktet altid matcher vores forventninger. Skulle du søge noget der ikke lige er på siden, må du endelig spørge os.

AtlasGrafisk er medlem af DA og har overenskomst med HK Industri.

Mød medarbejderne

30 års erfaring

Centralt placeret

Tryk på alt